top of page

Vastuuta kaikista sukupolvista - myös tulevista

Suomi on nostettu Euroopan köyhimmistä maista maailman parhaiden maiden joukkoon. Ahkeraa työtä, osaamista, välittämistä ja suomalaisia arvoja. Olemme kokoamme suurempi kansa. Mutta meillä on myös paljon parannettavaa. Edessämme on haasteita.

Oikeilla ratkaisuilla talous, sosiaaliset olot ja ympäristön kehitys saadaan kestävälle pohjalle. Työtä, yrittäjyyttä ja osaamista lisäämällä pidämme huolta, että Suomi kehittyy ja verotulot riittävät jokaisen koulutukseen, eläkkeisiin, terveydenhuoltoon, hoivaan ja turvallisuuteen. Sosiaalisesti oikeudenmukaisessa maassa pidetään kaikki suomalaiset ja koko Suomi mukana. Jokaisen tulee saada yhdenvertaiset oikeutensa toteutumaan lompakon paksuudesta riippumatta.

Luottamuksen yhteiskuntana me suomalaiset menestymme. Perheet voivat luottaa nuortensa tulevaisuuteen, työikäiset työllä pärjäämiseen sekä ikäihmiset hoivaan ja virkeään seniori-ikään. Luottamus rakentuu myös siitä, että Suomessa toimitaan lain ja suomalaisten arvojen mukaisesti ja jokainen voi elää turvallista elämää. Yhtenäinen Suomi kykenee myös edistämään turvallisuutta ja taloudellista menestystä kansainvälisellä kentällä. Yhdessä toimien edessämme ovat menestyksen vuosikymmenet.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page