top of page

Onnistuneen työlinjan vaihtaminen olisi hölmöilyä

Tiedote 26.1.2019

Oikeusministeri, Kokoomuksen varapuheenjohtaja Antti Häkkäsen mukaan talous- ja työllisyyspolitiikan linjan tulee olla suurin teema tulevissa vaaleissa. Häkkäsen mukaan työllisyysasteen nostaminen on seuraavaan vaalikauden tärkein tehtävä. Hyvinvointiyhteiskunnan palvelut ja eläkkeet voidaan pelastaa vain tuloksekkaalla työlinjalla. Häkkänen puhui lauantaina Etelä-Savon yrittäjägaalassa Mikkelissä.

- Tutkimusten mukaan olemme onnistuneet talous- ja työllisyyspolitiikassa. Suomi on nostettu velkakierteestä, yritystoiminta kasvaa ja työllisyys vahvistuu kohisten. Tämä on parasta politiikkaa hyvinvointiyhteiskunnan ja suomalaisten elintason pelastamiseksi. Yhä useampi on töissä ja saanut oman elämänsä ohjakset käsiinsä. Olen täysin hämmästynyt, että minkä ihmeen takia SDP lupaa täyskäännöstä talous- ja työllisyyspolitiikkaan? Tämä olisi karmea virhe hyvinvointiyhteiskunnan pelastamisen kannalta, Häkkänen sanoi.

Häkkänen muistutti, että vaikka Suomen talous- ja työllisyyskehitys on saatu oikealle uralle, niin tuleva hallitus joutuu heti aloittaessaan ikävien päätösten eteen. Häkkänen peräänkuulutti talouden kriisitietoisuuden palauttamista vaalipuheisiin.

- Kaikki puolueet tietävät, että ei tuleva hallitus pääse yhtään sen helpommalla kuin tämäkään hallitus. Julkisen talouden kestävyysvaje painaa päälle, velkaantuminen uhkaa palata, kansainvälinen taloustaantuma kolkuttelee ovea ja työllisyyden vahvistamiseksi tarvitaan lisää päätöksiä. Kokoomus on tyytyväinen nykyisen talous- ja työllisyyspolitiikan tuloksiin. Samaa linjaa on syytä jatkaa, Häkkänen sanoi.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page