top of page

Rauhallista joulua ja hyvää uutta vuotta!

Suomen eduskunnassa

Joulukuussa 2017

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on ”Yhdessä”. Siihen tiivistyy suomalainen menestystarina. Koko kansa on yhdessä kovalla työllä, ahkeruudella ja korkealla osaamisella noussut köyhyyden alhosta menestyvien kansojen kärkikaartiin. Ulkoiset uhat on torjuttu päättäväisin ja yksituumaisin askelin. Yhdessä, itseään säästämättä. Voimme olla ylpeitä menneiden sukupolvien työstä. Jokaisen panos on ollut arvokas.

Tulevaisuuden menestys rakennetaan tämän päivän teoilla. Ministerinä ja Kokoomuksen varapuheenjohtajana kannan osaltani vastuuta niin nykypäivästä kuin myös tulevaisuudesta. Sosiaalisesti, taloudellisesti ja ekologisesti kestävän tulevaisuuden eteen tarvitaan vielä paljon työtä niin kotimaassa kuin kansainvälisillä kentillä. Meidän täytyy ammentaa tieteen ja tutkimuksen tuoreimmista havainnoista ja ottaa oppia historiasta. Luotan sivistyksen, vastuun ja ahkeruuden voimaan. Vastuu tulevia sukupolvia kohtaan on painava, mutta se on kannettava. Presidentti Sauli Niinistön sanoin, ”koska tekemättä ei voi jättää”. Voimme suhtautua luottavaisin mielin Suomen tulevaisuuteen.

Kiitän saamastani kannustuksesta ja hyvästä toiminnan vuodesta 2017. Toivotan rauhallista joulua Sinulle ja läheisillesi. Jatketaan hyvää yhteistyötä vuonna 2018.

Antti Häkkänen

Oikeusministeri, kansanedustaja

Kokoomuksen varapuheenjohtaja

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page