top of page

Länsi-Savo: Häkkänen tyrmää ulkopolitiikan linjaa vaarantavat populistiset puheet


Kokoomuksen varapuheenjohtaja, kansanedustaja Antti Häkkänen vaatii populistisiin kannanottoihin nyt jäitä hattuun. Häkkänen sanoo, että perussuomalaisten puheenjohtajakeskustelun ympärille on noussut puheita, jotka ovat vaaraksi Suomelle ja maan ulkosuhteille.

Häkkänen viittaa perussuomalaisten puheenjohtajavaaliin mukaan lähteneen europarlamentaarikko Jussi Halla-ahon kannanottoihin. Halla-aho ajaa Suomen eroa Euroopan unionista ja eurosta.

- Toivon, että kyseessä on perussuomalaisten sisäinen puheenjohtajakilpailu, mutta on muistettava, että tällainen puheet lähtevät äkkiä hanskasta. Ei tuollaisia saa heitellä. Tiedetään esimerkiksi, mitä seurasi Britannian pääministeri David Cameronin brexit-puheista.

Häkkänen sanoo, että kokoomus ei ole keskusteluissa, joissa kosiskellaan eurooppalaisia populistisia piirejä.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page