top of page

Itä-Savo: Häkkänen Savonlinna-työryhmään

Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) nimittää Savonlinnan kompensaatioryhmän virallisesti pikapuoliin. Kaupunginhallitus valitsi kaupungin viralliset edustajat ryhmään ylimääräisessä kokouksessaan tiistaina.

Kaupunkia edustavat kaupunginjohtaja Janne Laine ja kaupunginhallituksen puheenjohtaja Matti-Pekka Parkkinen (kesk.).

Kompensaatiotyöryhmää johtaa liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (kesk.). Ryhmä etsii keinoja, joilla Savonlinnan talousalueelle kompensoidaan opettajankoulutuksen loppuminen kaupungissa.

Kaupungin edustajien lisäksi kompensaatiotyöryhmään kuuluu maakuntahallinnon edustaja, Etelä-Savon kauppakamarin edustaja sekä hallituspuolueiden eduskuntaryhmien edustajina perussuomalaisten Turunen, keskustan Hanna Kosonen Savonlinnasta ja kokoomuksen Antti Häkkänen Mäntyharjusta.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page