top of page

Häkkänen Helsingin Sanomien suuressa pakolaiskeskustelussa: EU:n tulevaisuus horjuu heikon päätöksen


Helsingin Sanomien suuressa pakolaiskeskustelussa analysoidaan kansainvälisen oikeuden sopimuskokonaisuuksien kykyä hoitaa siirtolaiskriisiä, kriisin alkusyitä, Turkki–EU-sopimusta, Geneven pakolaissopimuksen toteutumista. Entä miltä näyttää EU:n päätöksentekokyky ja tulevaisuus? Keskustelemassa ovat Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, akatemiaprofessori Martti Koskenniemi, suurlähettiläs Pekka Hyvönen ja kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen.

Miten tähän tilanteeseen päädyttiin? Mitä Turkki–EU-sopimuksesta pitäisi ajatella? Onko Geneven sopimus kuopattu? Entä miltä näyttää EU:n tulevaisuus? Keskustelemassa ovat Suomen Punaisen Ristin pääsihteeri Kristiina Kumpula, akatemiaprofessori Martti Koskenniemi, suurlähettiläs Pekka Hyvönen ja kokoomuksen kansanedustaja Antti Häkkänen. Keskustelun juontaa HS:n Paavo Teittinen.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page