top of page

Häkkänen Etelä-Saimaassa: Venäjän kanssa edettävä neuvotteluteitse

Häkkänen korosti, että mahdolliseen uuteen valtiosopimukseen ei liity dramatiikkaa.

— Meillä on ollut sopimuksia tähänkin asti. Niitä voidaan nyt tiivistää ja saattaa ennalleen se käytäntö, ettei rajasta päästetä läpi ilman viisumia.

Kaakkois-Suomen kansanedustajat Suna Kymäläinen (sd.), Jani Mäkelä (ps.), Heli Järvinen (vihr.), Antti Häkkänen (kok.) ja Ari Torniainen (kesk.) vierailivat keskiviikkona Jaakkiman kristillisellä opistolla. He tutustuivat siellä alaikäisten turvapaikanhakijoiden yksikköön. Koulutusjohtaja Helena Markkanen (edessä oik.) ja yksikön vastaava ohjaaja Johanna Meinander esittelivät.

Kansanedustajat tutustuivat Ruokolahdella Seurakuntaopiston Jaakkiman kampuksella alaikäisten turvapaikanhakijoiden yksikköön. Päiväohjelmassa oli myös käynti Imatran kaupungintalolla sekä tutustuminen Imatran raja-asemaan Pelkolassa.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page