top of page

Häkkänen A-studiossa: Harmaata taloutta ja kansainvälistä veronkiertoa kitketään lukuisilla toimenpi


Kansanedustaja Antti Häkkänen on A-studiossa keskustelemassa harmaasta taloudesta ja veronkierrosta. Aiheina ovat tehokkaan katumisen laki, hallintarekisteri ja muita talousaiheita.

Häkkänen toteaa hallintarekisterin olevan askel kohti yhteiseurooppalaista järjestelmää ja laskevan arvopaperien säilytyskustannuksia. Haliintarekisteri malli on käytössä lähes kaikkialla euroopassa, poislukien Slovakia, Slovenia, Bulgaria ja muutamaa muuta maata.

Tehokkaan katumisen lain osalta, Häkkänen toteaa mallin olevan perustuslakivalikokunnan käsittelyssä, jossa arvioidaan, mitkä ovat lain aikaansamaan verohyödyt suhteessa siitä saatuihin rikosoikeudellisiin "alennuksiin". Asiasta on tulossa valiokunnan lausunto lähiviikkoina.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page