top of page

12 449 x kiitos!

Kokoomus oli EU-vaaleissa suurin puolue ja meidän joukkue teki kovalla työllä huipputuloksen. Tarkistuslaskennan mukaan sain 12 449 ääntä ja sijoittuminen ennätyskovalla ehdokaslistalla ministerien ja istuvien meppien jälkeen kärjen tuntumaan on loistava tulos!

Kuten vaalivalvojaisissa eräs kokoomusministeri hyvin tiivisti meidän joukkueen vaalityötä: ”Missä päin tahansa Suomea kiersin keväällä, oli Häkkäsen joukot ja vaalikyltit vastassa. Milloin moottoritien sillalla, puussa, torilla tai kahviloissa. Kevään näkyvin ja tehokkain porukka!”

Tästä ja loistavasta tuloksesta suuri kiitos kuuluu sinulle, joka uhrasit vapaa-aikaasi jakamalla esitteitä, tekemällä tienvarsikylttejä tai muuten osallistuit kampanjaan. Meidän tiimissä oli pitkälti yli 300 eri ikäistä toimijaa ympäri Suomea ja me osoitettiin aivan poikkeuksellista joukkuehenkeä.

Olen todella ylpeä meidän valtakunnallisesta joukkueesta. Olen jokaisesta minuutistasi kiitollinen. Näytimme mitä todellinen joukkovoima on.

Eurovaaleissa saatu 12 449 äänestäjän tuki antaa erinomaisen mahdollisuuden kansanedustajaksi Kaakkois-Suomen vaalipiristä ensi kevään eduskuntavaaleissa.

Meillä on laaja ja aktiivinen joukkue myös tulevissa vaaleissa. Tule mukaan nostamaan uuden ajan poliitikko Arkadianmäelle, olitpa sitten mukana pienemmällä tai suuremmalla minuuttimäärällä.

Otathan yhteyttä minuun antti@anttihakkanen.fi tai 0407057134. Pidetään yhteyttä ja vaihdetaan kuulumisia. Kiitos vielä kerran tekemästäsi työstä. Hyvää kesän alkua! Terveisin, Antti

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page