top of page

BONGAA HÄKKÄNEN! -kisa käynnistyy!

Häkkäsen ahkerat vaalitiimit ympäri Suomen ovat täydellä tohinalla täyttämässä maakuntien tienvarsia, latojen seiniä ja kaupunkien näyteikkunoita Antin vaalimainoksilla. Vaalimainoksia on liikenteessä tuhansia ja mahdollisuudet sellaisen löytämiseen ovat korkeat. Oletko jo bongannut Antin liikenteessä? Nyt itse asiaan: Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa miellyttävä illallinen Antin itsensä kanssa. Eikä siinä vielä kaikki: Jos Antti tulee valituksi MEPiksi, on palkintoillallinen Brysselissä! Kaiken lisäksi osallistuminen on todella helppoa! Tee näin:

1. Bongaa Antti tai Antin tienvarsimainos ja/tai vaalibanderolli

2. Ota kuva itsestäsi ja bongauksestasi vaalipäivään 25.05 mennessä

3. Laita kuva valitsemaasi sosiaalisen median palveluun (facebook, twitter, instagram..) ja merkitse se hashtagilla #HÄKKÄNEN2014. Voit laittaa samalla myös iloiset terveisesi Antille (ei vaikuta arvontaan, mutta antaa toki tyylipisteitä).

4. Se on siinä! Osallistua voit useamman kuin yhden kerran eri kuvalla. Voittajan arvonta suoritetaan pian vaalien jälkeen ja voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Onnea metsästykseen!

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page