top of page

HÄKKÄNEN VIRALLISESTI KOKOOMUKSEN EHDOKKAAKSI

Kokoomuksen puoluevaltuusto kokoontui Musiikkitalolle Helsinkiin asettamaan Antti Häkkäsen virallisesti Kokoomuksen eurovaaliehdokkaaksi. Samalla virallistettin mm. ministerien Alexander Stubbin ja Henna Virkkusen ehdokkuudet. Tilaisuudessa tuoreita eurovaaliehdokkaita tenttasi Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Petteri Orpo.

Kysyttäessä Häkkäseltä mihin suuntaan Euroopan Unionia tulee kehittää tuore lakimies vastasi:

"Sosiaalisesti vakaa ja turvallinen Eurooppa perustuu siihen, että ihmisillä on työtä ja toimeentuloa. Yritysten toimintaedellytykset ja työllistäminen pitää nostaa tärkeimmäksi päätöksenteon kriteeriksi. Tutkimukseen ja osaamiseen pitää panostaa, jotta pysytään kilpailussa mukana."

Kokouksen jälkeen ehdokkaat pääsivät heti tositoimiin Kokoomuksen ensimmäiseen eurovaalitoritilaisuuteen Kampin Narinkkatorille.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page