top of page

Antti mediassa

ILTA-SANOMAT: Häkkäsessä ministeriainesta

Antti Ilta-Sanomien viikonloppunumeron ”Käsi Sydämellä”-haastattelussa, jossa joka viikonloppu perehdytään yhteen henkilöön pinnan alta. Jutussa Antti kertoo mm. olevansa perinteinen kokoomuslainen talousasioissa ja lempiruoakseen makaronilaatikon. Ilta-Sanomat veikkailee Häkkäsestä tulevaa ministeriä. 

Häkkänen: Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat tulevaisuuden työllisyyden

Antti Häkkänen nosti Länsi-Savon haastattelussa esiin liikenneyhteyksien ratkaisevan tärkeän merkityksen maakuntien talouskasvulle ja työllisyydelle. Häkkäsen mukaan liikenneverkon rapautuminen on katkaistava ja liikenne- sekä tietoliikenneyhteydet on laitettava kuntoon. Häkkänen korosti myös alemman asteisen tieverkon roolia uuden kasvun mahdollistajana. Biotalous ja muuta maakuntien kasvualat vaativat toimivan tieverkon ja hyvät tietoliikenneyhteydet.

Häkkänen Ylen studiossa: USA:n ja Euroopan taloussuhteet ratkaisevia Suomelle

Antti Häkkänen oli YLE:n aamutv:ssä kommentoimassa USA:n presidentinvaaleja ja talouspolitiikkaa. Häkkänen piti tärkeänä, että USA saa velkaantumisen kuriin ja välttää protektionismia. Häkkäsen mukaan USA:n ja Euroopan välisten kaupankäynnin esteiden poistaminen hyödyttäisi Suomea merkittävästi. 

Häkkänen YLEn A2:n verokeskustelussa: Kilpailukykyinen verotus on yrittäjyyden ja työnteon perusta

Antti Häkkänen oli keskustelemassa Ylen Ajankohtaisessa Kakkosessa Viron yritysveromallista, eurokriisistä sekä kotimaan talousnäkymistä. Häkkänen korosti, että Suomen on remontoitava verojärjestelmä talouskasvua ja työllisyyttä ruokkivaksi. Häkkäsen mukaan verotuksen keinoin voidaan kannustaa investoimaan Suomeen, ottamaan riskiä yritystoiminnassa ja tekemään ahkerammin töitä. Jos ahkeruudesta jää enemmän käteen, se motivoi tekemään töitä. Tätä kautta saadaan vaurautta ja hyvinvointia kansalaisille.

Häkkänen: Kestävä työllisyys syntyy vapaasta yrittäjyydestä

Antti Häkkänen kritisoi Länsi-Savon haastattelussa monien poliitikkojen esittämää valtiovallan vahvempaa roolia talouselämässä. Häkkäsen mukaan poliitikkojen ei kannata ryhtyä yrittäjäksi veronmaksajien rahoilla. Tästä on Häkkäsen mukaan karmaisevia esimerkkejä Suomen taloushistoriassa. Häkkäsen mukaan kansainväliset ja kotimaiset tutkimukset osoittavat, että nykyisessä kansainvälisen talouden kilpailussa työllisyyttä ja talouskasvua syntyy sinne missä vapaalla yrittäjyydellä on hyvät toimintaedellytykset.

Häkkänen YLEn haastattelussa: Velan nujertaminen on vastuullista talouspolitiikkaa

Antti Häkkänen vaati hallitusta määrätietoisempaa otetta velkaantumisen katkaisemiseen. Ajankohtaisen Kakkosen haastattelussa Häkkänen sanoi, että tällä menolla Suomen julkinen talous ajautuu merkittäviin ongelmiin ja luottoluokitus heikkenee. Häkkänen vaati, että tarvittavat menoleikkaukset tehdään ajoissa, jotta emme ajaudu Kreikan tielle. Tulevien sukupolvien piikkiin velkaantuminen on vastuutonta politiikkaa.

Häkkänen Ilkka-lehden haastattelussa: Vastuuta on kannettava myös tulevista sukupolvista

Antti Häkkänen vaati Ilkan haastattelussa vastuullisempaa ja pitkäjänteisempää päätöksentekoa. Häkkäsen mukaan päättäjien historiallinen velvollisuus on jättää maa henkisesti ja taloudellisesti parempaan kuntoon tuleville sukupolville. Häkkänen kantoi huolta kotimaisen työn ja yrittäjyyden kilpailukyvyn rapautumisesta ja tulevaisuuden näkymien heikkenemisestä. 

HÄKKÄNEN YLE:lle: Uskottavat puolustusvoimat vaativat uskottavat resurssit

Antti Häkkänen oli Ylen Ajankohtaisessa Kakkosessa keskustelemassa EU:sta sekä turvallisuuspolitiikasta 13. toukokuuta 2014. Häkkänen painotti puolustusvoimien rahoituksen pitämistä uskottavalla tasolla ja valtionjohdon aktiivista roolia kansainvälisessä yhteistyössä. 

Savon Sanomien pilapiirros Antista

Pilapiirros Antista Savon Sanomissa 6. toukokuuta 2014.

Häkkänen Kouvolan Sanomien haastattelussa: EU:n ulkopolitiikka vaatii yhtenäisyyttä jäsenmailta

Kouvolan Sanomien haastattelussa Antti Häkkänen vaati EU-jäsenmailta yhtenäisempää ulkopolitiikkaa. Häkkänen piti EU:n harjoittamaa ulkopolitiikkaa hajanaisena ja liian heikkona erityisesti Ukrainan kriisissä. Pienen jäsenmaan etuna on ulko- ja turvallisuuspolitiikassa yhtenäinen ja vahva EU.

Häkkänen MTV3:n haastattelussa: Talouspolitiikan suunta on muutettava

Antti korosti MTV3:n haastattelussa 12. toukokuuta 2014, että Suomi tarvitsee täysin uuden kasvun reseptin. Häkkäsen mukaan Suomea vaivaa paha näivettymisen tauti, jossa investoinnit vähenevät ja riskinoton, yrittäjyyden ja työnteon kannusteet heikkenevät. Verotusta on kevennettävä, yritysten hallinnollista taakkaa aidosti purettava, työntekijän palkkaamista helpotettava ja työn vastaanottamisen kannusteita parannettava. 

Häkkänen: EU-maiden kannettava itse vastuuta taloudestaan

Useat mediat, muun muassa, Yle, Maaseuduntulevaisuus, Iltalehti, Kymen Sanomat, Kouvolan Sanomat, Länsi-Savo, Verkkouutiset uutisoivat Antti Häkkäsen eurovaaliehdokkuudesta 2. helmikuuta 2014. Häkkänen korosti EU-politiikassa tärkeimmäksi asiaksi Euroopan taloudellisen kilpailukyvyn palauttamisen ja turvallisuuden ja vakauden varmistamisen. Häkkäsen mukaan jokaisen maan tulee kantaa vastuu omista veloistaan. 

Please reload

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page