top of page

Viesti kokoomuslaisille puoluekokouksen lähestyessä

Kokoomuksen puoluekokous valitsee kesäkuun puoluekokouksessa puoluejohdon vuosille 2022-2024. Asetun ehdolle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi.

Kokoomuksella on tärkeä tehtävä tällä vuosikymmenellä. Monet perustavanlaatuiset tekijät ovat murroksessa Euroopassa ja Suomessa. Maamme historiallinen menestystarina on vaarassa. Päättäjiltä ja puolueilta vaaditaan nyt paljon. Maa tarvitsee enemmän yhdistäviä tavoitteita, joiden eteen suomalaiset yhdistyvät. Suunta ja ote tulevaisuudesta.

Kokoomuslaiset ovat jo 104 vuoden ajan toimineet suomalaisten hyväksi. Kunnanvaltuustoista aina presidentinkansliaan ja kansainvälisiin tehtäviin. Kokoomuksen vahvuus ovat monipuoliset kasvot. Kokoomus koostuu erilaisista ihmisistä. Kotitaustasta, ammatista, tulotasosta tai asuinpaikasta riippumatta. Meitä yhdistää kokoomuslaiset arvot - ei identiteetti, sukupuoli, ihonväri tai muu epäolennainen tekijä.

Puolueen sisälle mahtuu erilaisia aatevirtauksia - ne ovat sadan vuoden ajan olleet vahvuutemme, eikä heikkoutemme. Olemme joukkoja kokoava voima, emme hajottava.

Tähtäämme tulevaisuuteen ja rakennamme luottamuksen yhteiskuntaa. Se tarkoittaa vastuuta kaikista sukupolvista - myös tulevista. Vastuuta taloudesta, lähimmäisestä ja luonnosta. Se tarkoittaa yksilön oikeuksien ja velvollisuuksien tasapainoa. Yksilöllisyyden lisäksi yhteisöllisyyttä.

Se tarkoittaa tervehenkistä isänmaallisuutta ja samaan aikaan ymmärrystä Suomen kohtalonyhteydestä muuhun maailmaan. Se tarkoitaa järjenkäytön ja vastuullisen toiminnan lupausta tässä some-ilmiöiden ja valeuutisten täyttämässä maailmassa.

Lupauksemme on edelleen toimia järkevästi ja kestävästi. Näemme Euroopassa mitä puolueille ja yhteiskunnille tapahtuu, jos luottamus hajoaa. Olemme yhteistyökykyinen, rehellinen, rakentava ja luottamusta vahvistava voima. Vastaamme teoistamme vuosikymmeniä, emme ole hetken some-ilmiö tai yhden asian liike. Uudistamme kotiseutua, Suomea ja Eurooppaa järjellä ja maltilla.

Kokoomuksen rooli on ratkaisevan tärkeä. Luotan Suomen tulevaisuuteen. Avaimet ovat omissa käsissämme. Oikein toimimalla Suomen parhaat päivät ovat vasta edessä.
Comments


Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page