top of page

Hyvää joulua ja turvallista uutta vuotta!

Maailman murroksessa pienen Suomen on oltava valppaana. Oman kansan turvallisuudesta huolehtiminen on vastuullisen päättäjän tärkein tehtävä. Suomen turvallisuuden vahvistaminen, Euroopan yhtenäisyys ja tuki Ukrainalle ovat kulmakivet näinä haastavina aikoina. Itsenäinen isänmaa ja vapaus eivät ole itsestäänselvyyksiä. Aggressiivisen naapurimaan toimiin ei saa suhtautua piirunkaan verran sinisilmäisesti, oli kyse sitten esimerkiksi kiinteistökaupoista tai hybridivaikuttamisesta itärajaa myöten. Olemme valppaina ja teemme turvallisuutta vahvistavia päätöksiä tarvittaessa nopeallakin aikataululla.


Suomen omat asiat laitetaan kuntoon. Maa, joka pitää huolta taloudesta, pitää huolta myös tulevista sukupolvista. Arkielämämme menot pitää maksaa työllä ja yrittäjyydellä, ei velanotolla ja veronkorotuksilla. Silloin pystymme huolehtimaan paremmin myös turvallisuudesta, koulutuksesta ja hyvinvoinnista. Se tarkoittaa myös sitä, että jokainen työikäinen ja -kykyinen tarvitaan työelämään. Jokaisella meillä on oikeuksia, mutta elämme aikakautta, jolloin myös velvollisuuksia itseämme, läheisiämme ja isänmaatamme kohtaan ei voi liikaa korostaa.


Rauhaisa joulu ja pysähtyminen hetkeen ovat erityisen tärkeitä näinä aikoina. Nyt jo 5-vuotias Kerttu saa viettää ensimmäisen joulun kesällä syntyneen poikamme Kaarlon isosiskona. Joulupukkia ja perinteisen joulun tunnelmaa odotetaan perheessämme innolla.


Toivotan Sinulle hyvää joulua ja tulevaa uutta vuotta 2024!

Antti Häkkänen Puolustusministeri Kansanedustaja Kokoomuksen varapuheenjohtaja
Comments


Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page