top of page

Työ ja yrittäjyys kantaa Suomea

Historian saatossa Suomi on nostettu Euroopan köyhimmistä maista maailman parhaiden maiden joukkoon. Meillä on vielä paljon parannettavaa, ja edessämme on haasteita. Ahkeralla työllä, osaamisella, välittämisellä ja suomalaisilla arvoilla menestymme. Olemme kokoamme suurempi kansa.

Vain työtä, yrittäjyyttä ja osaamista lisäämällä pidämme huolta, että Suomi kehittyy ja verotulot riittävät jokaisen koulutukseen, eläkkeisiin, terveydenhuoltoon, hoivaan ja turvallisuuteen. Talous, sosiaaliset olot ja ympäristön kehitys on saatava kestävälle pohjalle.

Tutkimusten mukaan olemme onnistuneet tällä vaalikaudella talous- ja työllisyyspolitiikassa. Suomi on nostettu velkakierteestä, yritystoiminta kasvaa ja työllisyys vahvistuu kohisten. Tämä on parasta politiikkaa hyvinvointiyhteiskunnan ja suomalaisten elintason pelastamiseksi. Yhä useampi on töissä ja saanut oman elämänsä ohjakset käsiinsä. Työllisyysasteen nostaminen on yksi seuraavaan vaalikauden tärkeimmistä tehtävistä.

Tuleva hallitus ei pääse yhtään sen helpommalla kuin tämäkään hallitus. Julkisen talouden kestävyysvaje painaa päälle, velkaantuminen uhkaa palata, kansainvälinen taloustaantuma kolkuttelee ovea ja työllisyyden vahvistamiseksi tarvitaan lisää päätöksiä. Kokoomus on tyytyväinen nykyisen talous- ja työllisyyspolitiikan tuloksiin. Samaa linjaa on syytä jatkaa.

Kokoomuksen yrittäjyystavoitteista voit lukea tästä linkistä.

https://www.kokoomus.fi/yrittajyystavoitteet/


Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page