top of page

Antti Häkkänen ehdolla jatkamaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana


Hyvä kokoomuslainen

Olen ehdolla jatkamaan Kokoomuksen varapuheenjohtajana Turussa 8.-10.6.2018 pidettävässä Kokoomuksen 100-vuotisjuhlavuoden puoluekokouksessa.

Turvallinen ja vauras Suomi on vuosikymmenten vastuullisen työn tulosta. Tässä työssä kokoomuslaisilla on ollut jo 100 vuoden ajan tärkeä rooli aina kotiseuduilta kansainvälisille kentille. Yhteistyöllä saadaan aikaan.

Arvomme ja aatteemme yhdistävät edelleen puolueen perustajia ja meitä tämän ajan kokoomuslaisia. Nyt on meidän vuoromme rakentaa Suomen tulevaisuutta kokoomuslaisen arvomaailman pohjalta. Tässä työssä tarvitaan meitä jokaista kokoomuslaista kaikkialta Suomesta. Nuorilla, työikäisillä ja senioreilla on kaikilla oma roolinsa Suomen tulevaisuuden tekemisessä.

Toimittuani kuluneet kaksi vuotta Kokoomuksen varapuheenjohtajana, haluan edelleen olla viemässä Kokoomusta ja kokoomuslaisuutta eteenpäin. Olen kiertänyt ympäri Suomea tapaamassa kokoomuslaisia ja keskustelemassa puolueen tulevaisuuden linjauksista sekä Suomen tulevaisuudesta.

Me kokoomuslaiset kannamme sosiaalista vastuuta jokaisesta suomalaisesta, yhteisestä ympäristöstä sekä taloudellisesta tulevaisuudesta. Tätä työtä olen valmis jatkamaan täydellä teholla.

Pyydän tukeasi. Puoluekokouksessa voit vaikuttaa valintaani itse tai puoluekokousedustajasi kautta. Tervetuloa mukaan!

Antti Häkkänen

Kokoomuksen varapuheenjohtaja, oikeusministeri, kansanedustaja

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page