top of page

Häkkänen keskustelemassa Tutkaksen seminaarissa ääriliikkeiden synnystä

Kansanedustaja Antti Häkkänen osallistui Tutkaksen järjestämään paneelikeskusteluun eduskunnassa, jossa aiheena olivat ääriliikkeet ja demokratia.

Tutkas on Tutkijoiden ja kansanedustajien seura on seura, jonka tavoitteena on edistää vuoropuhelua tutkijoiden ja kansanedustajien välillä. Seura on perustettu vuonna 1970, ja se hyväksyy jäsenikseen kansanedustajia ja tutkijoita, joilla on akateeminen loppututkinto. Seuran tärkeimpänä toimintamuotona ovat julkaisut, joita julkaistaan noin viisi vuodessa, sekä seminaarit, joita järjestetään noin kerran kuukaudessa. Vuonna 2004 seuralla oli runsaat 500 jäsentä, joista noin 100 oli kansanedustajia.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page