top of page

Tiedote: Antti Häkkänen ehdolle puoluejohtoon

Tiedote 3.4.2016

Julkaisuvapaa heti

Antti Häkkänen ehdolle puoluejohtoon

Kansanedustaja Antti Häkkänen, asettuu ehdolle Kokoomuksen varapuheenjohtajaksi. Häkkänen, 31, on lakimies ja Kokoomuksen kansanedustaja Kaakkois-Suomen vaalipiiristä sekä kotoisin Mäntyharjusta. Hän työskenteli ennen kansanedustajaksi valintaansa muun muassa valtiovarainministeriössä ja valtioneuvoston kansliassa. Häkkänen on toiminut useissa luottamustehtävissä Kokoomuksessa.

”Olen saanut ehdokkuuteen runsaasti kannustusta eri puolilta Suomea. Kokoomuksen puoluejohdossa tarvitaan uusia voimia, jotta voimme kääntää Suomen taas menestyksen uralle”, Häkkänen sanoo.

Häkkäsen mukaan suomalaisten suurimmat haasteet liittyvät tulevina vuosina erityisesti talouteen ja turvallisuuteen. Turvallinen ja korkean elintason hyvinvointiyhteiskunta ei Häkkäsen mielestä säily ilman merkittäviä korjausliikkeitä.

”Kokoomuksen periaatteista löytyy parhaat eväät myös tämän ajan uuden kasvun rakentamiseen ja turvallisuuden takaamiseen. Meidän täytyy tehdä perusteellisempaa valmistelua ja kirkastaa linjaamme”, Häkkänen toteaa.

Lisätietoja:

Antti Häkkänen

Kansanedustaja

0407057134

antti.hakkanen@eduskunta.fi

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page