top of page

Häkkänen UPM:n avajaisissa Kouvolassa: Investointien vauhdittaminen on nyt ratkaisevan tärkeää


Kuvassa ministerit Jari Lindström ja Juha Sipilä sekä UPM pääjohtaja Jussi Pesonen.

Kansanedustaja Antti Häkkänen vieraili pääministeri Juha Sipilän, oikeusministeri Jari Lindströmin ja muiden juhlavieraiden kanssa UPM:n Kouvolan tehtaan uuden investoinnin vihkijäisissä. Häkkänen piti tärkeänä signaalina, että kotimaiset metsäjätit investoivat Suomeen ja Kymenlaaksoon. – Uusi investointi Kouvolan tehtaaseen parantaa UPM:n kilpailukykyä ja sitä kautta varmistaa työtä ja toimeentuloa Kymenlaaksossa. Biotalouden investoinnit ovat kasvussa ja parantavat pitkän aikavälin näkymiä täällä Kaakkois-Suomessa, Häkkänen sanoi

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page