top of page

Häkkänen: Nyt alkaa normien purku



Antti Häkkänen: Kauppojen aukiolo vapaaksi ripeästi

Kansanedustaja Antti Häkkänen (kok.) pitää tärkeänä, että kauppojen aukioloaikoja vapauttava lakiesitys lähti etenemään ripeästi. Häkkäsen mukaan tiistaina lausuntokierrokselle lähetetty hallituksen esitys kauppojen aukiolon vapauttamisesta tuo kauan kaivattua normien purkua kaupan alalle.

– Yritystoimintaan liittyvää turhaa byrokratiaa pitää nyt karsia vauhdilla. Kauppojen aukioloja vapauttava lakiesitys helpottaa niin asiakkaan kuin myös yrittäjän arkea, mäntyharjulainen Häkkänen sanoo tiedotteessa.

Häkkäsen mukaan heikentyvä työllisyystilanne ja kaatunut yhteiskuntasopimus luovat painetta yritystoiminnan edellytysten parantamiseen.

– Uusien työpaikkojen syntymiseksi on otettava kaikki keinot käyttöön. Turhan byrokratian purkamisessa on siirryttävä sanoista tekoihin.


Uutisoinut mm. Länsi-Savo ja HS

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page