top of page

Häkkänen Haminassa: Turvallisuudesta ei voi enää tinkiä

Antti Häkkänen puhui Haminassa maan sisäisen ja ulkoisen turvallisuuden näkymistä. Häkkänen korosti, että sisäisen turvallisuuden osalta koko rikosprosessiin liittyvän ketjun on toimittava. Poliisilla, syyttäjillä ja tuomioistuinlaitoksella on oltava riittävät resurssit ja ajantasainen koulutus esimerkiksi verkossa ja talousjärjestelmässä tapahtuvaan rikollisuuteen, Häkkänen sanoi. Häkkäsen mukaan myös puolustusvoimien resurssit on ajettu liian ahtaalle.

- Euroopassa monet maat ovat viime vuosina leikanneet puolustusmenojaan. Ukrainan kriisi olkoon herätteenä, että sotilaallinen uhka ei ole kadonnut Euroopasta mihinkään, Häkkänen sanoi.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page