top of page

LÄNSI-SAVO: Kokoomuksen Häkkänen vaatii keskustaa paljastamaan EU-linjansa

Länsi-Savo -lehden mukaan Kokoomuksen mäntyharjulainen eurovaaliehdokas, pääministerin erityisavustaja Antti Häkkänen vaatii Keskustaa paljastamaan oman EU-politiikan linjansa. Häkkänen kummeksuu, että Keskustan puoluejohto ei uskalla tehdä valintaa Olli Rehnin ja Paavo Väyrysen välillä.– On tärkeää, että äänestäjät tietävät, millaista Eurooppa-politiikkaa puolueet aikovat toteuttaa. Keskustan linja tai oikeastaan sen puuttuminen aiheuttaa hämmennystä vaalikentillä, Häkkänen toteaa.Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko totesi eilen Jyväskylässä puolueensa ehdokaslistalta löytyvän kaikkea Väyrysen ja Rehnin väliltä.– Antamalla äänesi Väyryselle annat tukesi nykyisen euroalueen hajottamiselle. Ääni Rehnille on taas tuki täysin päinvastaiselle linjalle. Ehdokkaat ovat samalla listalla, joten esimerkiksi Väyrysen äänestäjät tukevat myös Rehniä. Rajut linjaerot keskeisissä kysymyksissä tekevät äänestäjän kuluttajansuojasta olemattoman, Häkkänen perustelee.

Tilaa Antin eduskuntakirje!

Tilaaminen onnistui! Ollaan yhteydessä!

bottom of page